2022-07-25
虽然天气真系好热 但仍然无阻我地想打边炉嘅决心🤣 每次打边炉首选一定系牛大人🤪 照旧都系食「120分钟澳洲极上和牛吃到饱」套餐 可以食到最多肉 性价比超高!想食健康少少 所以今次汤底拣咗「台湾浓香蕃茄锅」🍅 好浓嘅茄汤 酸酸甜甜好开胃🤩食匀晒咁多款牛 最推荐系澳洲和牛M5牛肩卷 牛味浓郁 肉质软嫩 色泽又靓每人会送两粒澳洲M9和牛牛丸(原价$58/3粒!) 弹牙多汁😋免费饮品有多款选择 除咗冷泡茶同乌梅汁之外 今次仲试咗佢嘅热养生桂圆红枣茶♥️ 好浓而且有红枣碎 太热嘅关系叫咗杯啤酒gur一gur佢🍻 呢杯「拨云雾见蓬莱仙岛」($68) 果味好香易入口 清凉口感夏天啱晒💦 不过酒精浓度唔可以低估🤣 平时饮得嘅朋友 饮完一杯都少少wing🫣其他配料方面 极力推荐芋头肉丸、宽粉、猪颈肉、甘酥脆薯、台湾胶同炸午餐肉🤪最后甜品可以拣一杯雪糕或者芋圆凉粉 我地照旧拣芋圆🥰 小芋圆、红豆、椰果、凉粉、花奶同花生 真系好足料好好味💯
炸午餐肉