2024-05-06
脑细突然间话请饮嘢,近近哋去咗公司附近嘅茶痴,下午茶时间嚟都仲要排到等㖞。见小店入面其实已经有三个员工,密密手不停冲嘢饮,落咗单大概十分钟到有得拎喇😋⭐研磨开心果燕麦奶茶叫咗杯餐牌上身出嘅特饮,要正常冰同正常甜度,出道嚟杯嘢好靓,打个卡先😍入口系好香浓嘅开心果味,渐渐饮得出燕麦奶嘅味道,不过茶味就唔多突出喇,感觉似系开心果燕麦奶多过系奶茶。上面加咗层芝士奶盖,又香又绵又滑,要正常甜度都冇过甜㖞,真系好好饮🤤⭐牛油果鲜奶沙冰同事要嘅牛油果沙冰就要半糖,拎上手都好靓,佢呢杯个绿色浅少少,一样有虎纹效果😍牛油果味都几重,加埋鲜奶呢杯好饱肚,哈哈,连平是爱食零食嘅同事,饮完呢杯牛油果鲜奶都冇再食嘢喇😆餐牌上面好多健康或者养生系列嘅饮品,拣呢啲就冇咁有罪恶咁啦🧋
研磨开心果燕麦奶茶
⭐研磨开心果燕麦奶茶