大围🚇呢间神户日本料理,系一间好用心🥰经营,而且好抵食嘅日式🏮居酒屋小店。佢哋菜式款式好丰富,🐟用料又新鲜,而且性价比十足👍!🥗杂锦刺身沙律用嘅沙律菜🥬好新鲜清爽,刺身非常鲜甜,配柚子醋汁,🤤酸酸甜甜好开胃。🍶清酒煮蚬一上枱就充满浓郁嘅🤩清酒香味,蚬肉大只嫩滑,清酒嘅香气😋渗透入每一只蚬肉,真系令人回味。🍣呢度嘅寿司质素都唔错👏,刺身用料新鲜,我哋食咗🐟三文鱼、帆立贝、油甘鱼、🦐海虾、海胆鱿鱼🦑、深海池鱼、鲷鱼同埋北寄贝,每一件🍣都系咁鲜味!🦪广岛蚝海鲜锅🍲入边除咗有广岛蚝之外,仲有虎虾🦐同埋帆立贝,用料丰富充满🌊海洋气息,蚝肉肥美多汁,🥄汤底香浓,加上入味嘅高丽菜🥬,真系好啱我口味。🔥呢度仲有多款串烧供应,👅串烧厚切牛舌烧得啱啱好,😍十分之嫩腍,味道香浓,🤤好好食。串烧羊肉🐐香气四溢,入口肉质肥美软嫩😋,而且唔会有羊臊味,🥰非常唔错。