2022-06-05 64 浏览
今日同朋友出去旺角广华街附近买嘢,到3点几见肚饿就去揾嘢食,就拣咗”越男仔”食个下午茶餐厅多已贴满了餐牌介绍,仲有个”午市十大推介”两间店舖(旺角/沙田)都可以储印花。有假日套餐,好抵食,一个价钱有5样食物。最后叫了A同E餐。1. 无骨凤爪沙律+手撕鸡檬纸卷。手撕鸡好多配上菜加檬纸卷,一口一件啱啱好。无骨凤爪少少辣同酸酸地,入口十分醒神2. 牛+猪PHO 红蕃茄汤檬。首先汤檬非常之大碗,粉同𩠌都好多,加上蕃茄汤味浓郁,入口有一种好新鲜嘅感觉。3. 椒盐脆蛋鱼柳+牙车快沙律。椒盐鱼柳好脆,沙律非常之好味,好出色嘅前菜。4. 招牌无骨鸡配黄姜饭,拉茶红豆冰。无骨鸡啖啖肉,鸡肉好滑,有烧烤过嘅味道,唔使点汁已十分好味,加上黄姜饭份粮好多,确系超值之选。5. 热朱古力滴滴啡,套餐加12蚊已可以饮到,又一推介。整体来讲,食物水准出色,特别系假日套餐,价钱十分抵,性价比极高,可一试再试。

餐厅多已贴满了餐牌介绍,仲有个”午市十大推介”

两间店舖(旺角/沙田)都可以储印花。

有假日套餐,好抵食,一个价钱有5样食物。最后叫了A同E餐。

手撕鸡檬纸卷/无骨凤爪沙律

椒盐脆蛋鱼柳/牙车快沙律

朱古力滴滴啡

5. 热朱古力滴滴啡,套餐加12蚊已可以饮到,又一推介。

,可一试再试。

2022-05-29