前菜叫咗个蟹肉脆皮沙律,底下嘅脆皮做得有靓又好食,青瓜沙律嘅味道调得唔错,仲有啲虾仁粒,好有惊喜~串烧嘅种类超级多,我地专登拣咗啲比较特别嘅款式,豚肉大叶卷味道清新,豚肉鸡蛋卷嘅半熟蛋同豚肉非常夹,雪梨牛肉卷亦系好少见,雪梨嘅爽口减轻咗串烧嘅油腻感👍烧海鲜方面试咗象拔蚌同埋蛏子,可以拣唔同酱,另外烧白鳝同埋鳗鱼肝都ok🔥除咗大路嘅串烧,特别啲嘅部位都有得食,我哋试咗汁烧鸡喉管同盐烧牛骨髓,一个脆一个腍,几得意!串烧以外嘅野叫咗清酒煮蚬,有酒香得嚟又够清甜,蚬肉份量多又唔错,至于荞麦面系正常水准,价钱实惠😋整体来讲依间串烧店嘅价钱非常亲民,就算烧鱼烧海鲜都系$100内有交易,唔洗加一,如果大食嘅话仲有饭面嘅选择,餐厅开到12点,嚟食宵夜都得,今次平日夜晚嚟都坐得好full,好彩有book定枱~