2016-07-09 777 浏览
朱古力流心挞 $14.芝士就食得多 流心朱古力高真系第一次食🙈食之前系冇期望 just try.描准新鲜出炉即刻买个黎食☺️店员都有提示小心朱古力会爆晒出黎❗️果然一咬入口朱古力酱系咁流出黎😱感觉就系好甜好溜 同我预期中一模一样😬 然后心谂应该真系冇下次.不过依然有体育精神完全哩场赛事 呑落肚🙈其实可能系我觉得麻麻地太甜芝士挞 $14 .食过一次觉得ok又唔使排队 所以买返屋企俾屋企人尝试下 其实系预左老人家唔好哩d野所以买价钱较为大众化既美心系列 当然不出我所料老人家系唔好哩d野🙈🙈🙈.而我觉得虽然挞皮冇咁硬 应该用松化黎形容 而芝士味反而乳酪感更重 其实同bake系两种不同既感受 当然bake既口感系更滑啦 不过我觉得cake lab都能够交足功课.不过唔知点解用焗炉焗完反而会变左芝士蛋糕质感唔流心😂⁉️其实我唔好半熟既质感
朱古力流心挞 $14

芝士挞 $14