2022-08-12 307 浏览
第一次光顾中午帮衬祥仔辣辣,用openrice book位,员工会当日booking 前1小时温兴提示, confirm Booking人数,10分好。去到时候餐厅员工有礼貌欢迎客人入座,睇Menu嘅时候,员工会介绍优惠套餐及值得一试嘅嘢食。亦会推荐如果成为member可以使用会员优惠享有折扣。我同两位同事叫咗一个二人套餐有三个小菜四个煮食当中包括系酸菜鱼,虾,辣子鸡同酸辣薯仔仲有一个好好食嘅甜品劲抵食。员工话如果唔觉得唔够食仲推介我哋喺酸菜鱼可加薯粉。味道方面: 辣子鸡好食,juicy…如果钟意食酸菜鱼偏辣嘅朋友仔,我可以推荐叫中辣,因为今次我哋叫咗小辣,对于我黎讲系微辣。而酸辣薯仔陈醋味偏重。最令人值得惊喜嘅系嘅甜品,有椰奶配仙草果系非常之好食。

最令人值得惊喜嘅系嘅甜品,有椰奶配仙草果系非常之好食。
2022-08-12
  • 招牌祥仔酸菜鱼