2025-02-14
估唔到中环都会有超级抵食嘅晚餐,餐厅仲有唔错嘅景观添,值得推介俾大家!我地两个人叫咗两个set dinner,餐品都有好多!岩大众化口味!前菜我地拣咗泰式虎虾茄子沙律同大闸蟹粉丹麦多士,丹麦多士系一碟两件,岩我同朋友share! 配搭既salad 亦都非常新鲜,易入口☺️☺️我地仲叫咗餐汤,一碗日本南瓜汤和一碗龙虾浓汤。龙虾🦞浓汤系要再加二十几蚊,不过都好值得,入面系有龙虾肉既😀😀主菜我地要烤胡椒柠香法国春鸡和鲜鸡肉汤炖煮西班牙黑毛猪及粟子,果黑毛猪非常吸引!😝煮法又特别!热情推介!😝😝甜品有朱古力蛋糕和窝夫拣🤗选择都够大众化!泰式虎虾茄子沙律大闸蟹粉丹麦多士日本南瓜汤龙虾浓汤 烤胡椒柠香法国春鸡鲜鸡肉汤炖煮西班牙黑毛猪及粟子特色朱古力蛋糕Espuma (M88) (中环)中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 17楼
甜品有朱古力蛋糕和窝夫拣🤗选择都够大众化!
泰式虎虾茄子沙律
大闸蟹粉丹麦多士
日本南瓜汤
龙虾浓汤
烤胡椒柠香法国春鸡
鲜鸡肉汤炖煮西班牙黑毛猪及粟子
特色朱古力蛋糕
Espuma (M88) (中环)
中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 17楼