抵食份量多的一人餐🤩👍🏻估唔到起巧明街一个不显眼嘅位置竟然会有一间意大利x西班牙餐厅🤔睇menu嘅时候发现有一个好抵食嘅一人餐($238) 份量足以两个人一齐食🤭 香煎鹅肝配苹果酱鹅肝超级厚切而且好大件😱入口即融架 怕腻胃可以加埋苹果酱一齐食Tapas Platter24个月西班牙黑毛猪火腿 唔会好咸 易入口蟹肉茴香香橙沙律 估唔到三样配料甘夹 想食多啲呀🙈烟三文鱼菠菜薯球 唔太feel到烟三文鱼🤭 黑松露菌南瓜忌廉汤 忌廉汤够晒creamy 南瓜味都好重 亦有阵阵黑松露嘅香👌🏻西班牙式烤鸡 配 果仁甜椒酱鸡烤得非常嫩滑 连鸡胸嘅位置都充满肉汁👍🏻果仁甜椒酱亦都非常开胃 将鸡嘅味道更加升华 一流!甜品系云呢拿雪糕配牛油脆脆 虽然冇咩特别 但系牛油脆脆配云呢拿雪糕真系第一次试感觉都几好😆两个女仔除咗嗌左一人餐之外 我哋仲叫咗一个Pizza - 黑松露 野菌 布旺伦芝士 太阳蛋 🙈见到啲配料都知道呢个Pizza 系非常之邪恶啦Pizza嘅饼底系薄批 好香嘅黑松露味中间仲有一只太阳蛋配上芝士 真系非常之和味呀🤤饮品方面呢 我就叫咗一杯苹果醋呢朋友呢食叫咗杯杂果宾治估唔到系呢一个咁隐蔽嘅地方
抵食份量多的一人餐🤩👍🏻

睇menu嘅时候发现有一个好抵食嘅一人餐($238)
份量足以两个人一齐食🤭

24个月西班牙黑毛猪火腿 唔会好咸 易入口
蟹肉茴香香橙沙律 估唔到三样配料甘夹 想食多啲呀🙈
烟三文鱼菠菜薯球 唔太feel到烟三文鱼🤭

鸡烤得非常嫩滑 连鸡胸嘅位置都充满肉汁👍🏻
果仁甜椒酱亦都非常开胃 将鸡嘅味道更加升华 一流!
云呢拿雪糕配牛油脆脆

估唔到系呢一个咁隐蔽嘅地方
都会有咁出色嘅西餐可以食到
见到隔离枱食紧西班牙式烤乳猪
下次等我约多啲人试吓先🙈☺️

🍽 Mela Italian & Spanish Cuisine
🔎 观塘巧明街94号鸿图中心地下5D号舖
24个月西班牙黑毛猪火腿