2018-05-19 61 浏览
今日喺旺角做完嘢 ,自己一个人行街 , 谂紧食咩好就喺 ,太子附近见到有一间门面装潢吾错的日本餐厅 ,而且餐牌图片唔错,价钱都唔贵添,所以就一个人入咗去试下。 入到去个装修都可以唔错,而且款式都好多 ,最平几十蚊就有一个餐, 最后我叫咗一个泡菜锅加$8转乌冬, 再叫咗一个寿司和我自己拼的三色刺身 。讲真一个人都食唔晒 ,而且极度满足地离开 。首先刺身好快就上到嚟 ,刺身质数都新鲜,而且味道都好鲜甜 。芥辣八爪鱼寿司就送到黎, 味道都唔错,而且紫菜十分够脆身。最大份的泡菜猪肉锅就到 ,满满的劲吸引,泡菜份量吾少,令到辣和酸系汤底度好浓郁,猪肉薄薄味道可以而且味都浓猪肉香,入面劲多芋丝同菜吸晒味汤底好味道,乌冬劲大碗,仲系猪骨汤底,乌冬而且口感吾错添。