2019-02-24 2999 浏览
今晚又同老公周围荡去揾食,行到过黎大坑渠,见到呢到晚餐又几抵食㖞!就入左去~扒餐都系78蚊就有交易!仲有啲肉燥饭、咖哩饭等,二人餐有5样野 $238,都ok wor.我同老公叫左肉燥鸡扒饭,同牛魔王焗意粉。肉燥鸡扒饭,肉燥份量一啲都唔少!鸡扒炸得好靓,外皮松脆,而且都几大块,上面仲加左小小肉松,侧边仲放左小小沙律添。味道同卖相都唔错!牛魔王焗意粉等左15分钟左右,系即叫即焗,上枱热辣辣,不过面头有小小焗㶶左。佢用左肥牛同滑牛两种牛肉,滑牛几好食,入味又够「林」。但用肥牛感觉有啲怪,同埋肥牛可能太薄,唔系好啱用黎焗,会好干无哂肉汁,容易焗到㶶又韧,如果全部都系用滑牛会好啲。另外,意粉软硬适中,如果多少少汁会更好。Overall 都算唔错,埋单只系$104,抵!呢个价钱,两个人食到晚餐,又焗饭,又肉燥饭,仲想点?而且店员亲切友善,就是喜欢小店既人情味。

扒餐都系78蚊就有交易!

我同老公叫左肉燥鸡扒饭,同牛魔王焗意粉。