2022-07-06
🔆刺身+8款时令海鲜+4款时蔬+1款主食🍣刺身有三文鱼、油甘鱼、北寄贝、象拔蚌、带子质素真系唔错,件件都系厚切!比到惊喜系北寄贝,好鲜甜弹牙😆🦞龙虾龙虾头就会用黎做粥底,龙虾肉好弹牙🤩🦪时令海鲜生蚝、蚬、大虾、鲍鱼、马友、蛏子、鲍鱼仲识郁架😳真系好新鲜!!马友真系必食🤤🤤劲滑!!!不过食果时小心有骨⚠️生蚝🦪大大只,好多汁好正😍😋海鲜整体黎讲都好高质,蒸晒啲鲜味出嚟👍🌽4款时蔬、主食粟米好甜,甜到想encore😳、丝瓜包虾米,无念到丝瓜吸晒虾米既味同好多汁正😋仲有南瓜同芋头。主食系虫草花鸡配稻庭乌冬,真心好好食🥹啲味入晒乌冬度🤤虽然乌冬有啲整得偏霖,但味道好出众,鸡件蒸得岩岩好 好滑😋👍🦞🐷粥底结集晒海鲜精华、龙虾头、排骨、瑶柱煲左一阵粥,其实食到尾都已经好饱!粥底好绵好食👍食唔晒仲可以打包返屋企!唔好晒!👏服务员服务好好,我想拍影片打卡佢都好配合我😹😹同埋佢会好照顾您张枱唔会担心无人理您地👍
🍣刺身
有三文鱼、油甘鱼、北寄贝、象拔蚌、带子
质素真系唔错,件件都系厚切!比到惊喜系北寄贝,好鲜甜弹牙😆
🦞龙虾
龙虾头就会用黎做粥底,龙虾肉好弹牙🤩
🦪时令海鲜
生蚝、蚬、大虾、鲍鱼、马友、蛏子、
🌽4款时蔬、主食
🦞🐷粥底