2020-05-03 78 浏览
今日收工去咗D2 Place要买宠物用品同零食😉买完就到我去揾好西🤪最后拣咗呢间隐世私房西餐🍴餐厅位于工厦,餐厅门口低调得嚟有格调,内里装修亦好有情调气氛浪漫💕🥣九州原木菇清汤:原木菇味浓郁但饮落好清新,汤底清澈!配少量萝卜同洋葱令个汤更清甜😋🍴鲣鱼冻豆腐:豆腐滑到差啲夹唔到😆配合鲣鱼微微咸鲜味,正👍🍴吞拿鱼他他配脆莲藕片,柠檬汁🍋:莲藕片卜卜脆柠檬汁同吞拿鱼好夹,开胃前菜👍🍴牛肉薄片配热情果:热情果嘅果香渗透落牛肉,好想encore食多几片呀😋🍽香煎比目鱼🐟配三文鱼籽,菠萝🍍清酒泡沫:🍶Sake Foam令成个主菜更加rich,但入口感觉好fresh👍🍽西梅酿猪肉眼拌红酒醋腌红椰菜:红椰菜入口酸尾尾抵销咗猪扒既油腻感反而越食越开胃越食越想食🤤猪扒肉嫩,厚切有咬口,西梅酿入猪肉眼好有心思💖🍰是日甜品系Cheesecake🧀但我又想食比利时🇧🇪朱古力心太软+$18就有啦😆🤩🤩3-5 Course $298-$398个人认为真心抵食嘅😍推介🙌🏼呢度仲做紧优惠:晚餐订座85折!生日月满四位有一位半价!keep单据下次用会有9折添!相信我好快会再嚟🤭🤩
🍴鲣鱼冻豆腐:豆腐滑到差啲夹唔到😆配合鲣鱼微微咸鲜味,正👍
九州原木菇清汤
鲣鱼冻豆腐