百份百😋啱啱新开嘅时候食过一次,都真系7 8 9年🤣今日同男朋友行完蓝湾Donki,四围揾食就拣左呢间食!😌其实系想食焗饭 哈哈😝落单时照旧其中一杯叫冻柠水,但店员贴心地提醒佢地既冻柠水/茶系唔会有「一片片嘅柠檬🍋」,系采用新鲜柠檬冷压而成,保留原有的纤维和果肉。即管试试啦😌饮落感觉味道其实同有「柠檬片」差唔多,只系有d唔习惯冇得「笃柠檬🍋」😜1️⃣咖喱鸡扒拼吉列鱼柳饭-份量超大,鸡扒够大块,而且吉列鱼柳好新鲜脆卜卜😋真系好新鲜!!!!咖喱出奇地有惊喜,唔系大众餐厅偏甜既咖喱味,系偏辣嘅咖喱,果然餐牌有辣椒仔🌶系真嘅😋真心推荐钟意食咖喱朋友要试👍🏻我自己就一定会再encore 😋2️⃣皇牌鲜茄焗猪扒拼肠仔及蛋炒饭-焗鲜茄饭一定要用炒饭底先好味!一上枱,卖相相当吸引!番茄🍅味道真系超级开胃,猪扒够淋😋岩晒我口味!如果可以多啲汁就好啦😄
百份百😋啱啱新开嘅时候食过一次,都真系7 8 9年🤣

2021-03-13