2021-09-24 272 浏览
有日放学同朋友嚟咗皇室堡度食晏昼~~和民呢间餐厅喺铜锣湾算系几平嘅选择,因为邻近商场𠮶啲都比较贵🌝照烧蒜香鸡扒定食 $59定食包括左沙律丶面豉汤丶主菜同埋饮品!$60包晒咁多嘢真系好抵!!仲要冻热饮都系同价😍而且冻饮都唔系剩系得奶茶咖啡呢一啲,仲会有柚子蜜丶蜂蜜绿茶等等选择~鸡扒定食个份量都算多,鸡扒虽然唔系超大旧,但系一人份嘅话绝对够饱!而且攞出嚟系铁板咁上,所以热辣辣😆鸡皮亦都会相当脆,鸡扒亦都充满照烧汁同埋蒜香味😚味道唔错!本身我以为剩系得饭,点知佢隔离仲有啲薯条🍟真系超多嘢食😆有薯条又有饭咁样好开心!差啲食唔晒~~平日晏昼时段食都唔算多人,又唔会赶你,可以慢慢食个靓晏昼,同朋友吹水,仲要唔贵咁都几好☺️

照烧蒜香鸡扒定食 $59

照烧蒜香鸡扒定食