2018-11-10
铜锣湾正宗印度菜推荐👍🏻👍🏻👍🏻如果想食印度菜,依到系个唔错既选择👍🏻坐得舒服,而且整体价钱合理。【印式菜角】呢味小菜令我对脆炸食物改观!佢炸得香脆而不油腻不在话下,入而咖喱更加锦上添花,香浓入口又清新,难得!佢嘅【秘制羊肉卷】都好出色,豆蔻、籽然嘅配搭非常出众,令到羊肉味更加香浓,同时别具印度特色。【免治羊肉烤饼】系全晚最佳,食过一定想番寻味!首先烤饼烘得好靓,中意食烤饼嘅人一定中意佢够干身;再加上入面免治羊肉带有余温,而且亦无羊骚味,连烤饼咬一啖 —— 齿颊留香莫过于此😆【印度香饭】份量大大碟,而且又系岩岩煮好就上台,又香又够获气😄👍【清炒时菜】个人好中意食菜,忍唔住都叫左碟清芥兰食,卖相好绿够fresh,味道可以中和下全晚嘅饭菜,不俗😀