2022-09-02 928 浏览
今日行开去云汉街附近,谂住去pizza hut外卖返屋企食,点知见到新开左一间印度餐厅🍴(其实应该都系外卖为主)俾佢门口广告吸引左☺️因为见佢有pizza,又有burger,仲有我好钟意食嘅印度薄饼(naan)🤤最重要系佢价钱好平🤩入到去见佢地环境都好干净,好舒服😌仲可以坐喺度等☺️Chicken burger set (fries + soft drinks ) $45汉堡包🍔佢哋包装劲好,因为我叫外卖🥡佢哋系外层包多左一张锡纸,保温可以keep得耐啲🥰呢个系鸡肉汉堡扒,鸡肉加入印度香料,入口带少少辣,中间仲有蕃茄生菜🥬,食落好滋味👍佢跟餐仲有薯条🍟同饮品Chicken pizza set (+soft drinks) $60虽然系话mini size,等同出面既普通size,都几大🤩pizza外层铺满芝士及配料,虽然鸡肉唔算多但都好足够🤤Mix vegetable (+Roti -plain naan 2) $40咖喱杂菜份量都算颇多,仲配有两块不同的薄饼☺️👍两块薄饼口感稍有不同,沾上咖喱汁及杂菜食用,更有风味🤤📌 Indian Dream Food (观塘)观塘云汉街95号南桥大厦地

📌 Indian Dream Food (观塘)
观塘云汉街95号南桥大厦地下B1号舖
2022-09-02