2008-07-02 17 浏览
有一晚去到九龙城揾野食, 偶然行过呢间泰国菜馆, 于是毅然入去试下.其实今次系第二次帮衬, 今次至黎写食评, 但得出黎结果都系 “抵食又好食”由于两个人点唔到好多野, 因为怕食唔哂~1.串烧. (因为我唔食牛, 所以点左鸡同猪, 好入味, 个沙嗲汁好好味)2.干炒泰式海鲜河 (一D 都唔油, 赞!)3.无骨鳯爪 (个亚姐好好呀, 佢话怕辣D汁可以分开上, D鳯爪好新鲜)4.椰菜苗 (正!!!好爽口,上次用豆酱今次蒜蓉一样好食!)虽然系一间无乜装修0既小舖, 但服务同食物都好, 所以觉得有诚意, 要支持下~点完菜后见到隔离枱叫左个炸虾饼, 个样炸得好靓同厚身,(就系楼上个位朋友影果张相) 下次一定要试下.

由于两个人点唔到好多野, 因为怕食唔哂~

2.干炒泰式海鲜河 (一D 都唔油, 赞!)