2022-03-31
早几日系KKDAYS见到海云天片皮鸭套餐做外卖优惠,平时都好少过去𠮶边,不过我见个价钱好似都OK,于是就上KKDAYS订咗啦京式片皮鸭套餐(原价$428)•每只内包 片皮鸭约24片(视乎情况而定)• 京式手工烤饼18块、京葱条、青瓜条KKday优惠价:•星期一至五$160/只• 星期六、日及公众假期$180/只加购项目:•原只鸭壳 另加$18• 二食只加$40可选七彩炒鸭丝/酱爆鸭件/ 鸭肉炒饭我系平日订嘅,就咁订咗一食,即系$160,订嘅时候要拣埋时段,要喺时段内取,我𠮶日订咗系3:00 ,大概3:20左右有职员打电话俾我问我系咪订咗片皮鸭💕我自己就觉得呢一个举动几窝心👍🏻去到之后职员同我对完名之后,大概8分钟左右片皮鸭就已经预备好啦首先讲啲皮,系独立包装,大概手板咁大块,而且好薄,每一块都有纸格住,系食之前我就拎啲皮去蒸返热👍🏻效果同系堂食一样至于片皮鸭,佢分开一盒主要系皮一盒系肉,打开个盒闻到鸭嘅香味,食落口亦都有浓郁嘅鸭肉味👍🏻片皮鸭厚薄切得啱啱好,加埋葱同埋青瓜仲有甜酱,食落口感丰富💕酒店嘅片皮鸭以呢个价钱来计的确唔错,如果再做优惠嘅时候我都想食多一次
京式片皮鸭套餐(原价$428)
•每只内包 片皮鸭约24片(视乎情况而定)
• 京式手工烤饼18块、京葱条、青瓜条
KKday优惠价: