2025-02-14
大围呢一间唔系开咗好耐嘅马来西亚菜,无论早午晚下午茶都好多人排队,试完之后发现佢哋嘅嘢食又好味又抵食,难怪人流不断!猪脾骨肉骨茶🍖 $106猪髀骨肉劲大嚿,已经煲到好腍,点少少豉油就好好味!入面仲有唔少豆卜金菇,肉骨茶本身已经好大锅,如果觉得唔够仲可以另外再添!😎😎黄金酱虎虾🍤 $168佢哋呢个黄金酱,虽然都系咸蛋黄,但系佢呢个酱同平时中菜厅食到嘅比较唔一样,呢个咸蛋黄酱会冇咁有颗粒感,油腻感亦都冇咁重,几个朋友一齐share都几唔错!椰香娘惹喇沙 🍜$86呢一个喇沙真系椰香味十足,非常惹味!面底我就拣咗比较特别嘅渗渗(油面加米粉)~马拉沙嗲串烧 (三串) 🐔$64串烧有鸡、牛、猪三款选择,我今次就拣咗三串都系鸡,鸡肉好滑,沙嗲汁有香浓嘅花生味,出色!鲜牛油咖央多士🍞$38食马来西亚嘢,当然唔少得咖央多,佢哋嘅咖央多甜度啱啱好,多士都整得好脆口,嚟到一定要嗌!🙌🏻🙌🏻桔仔话梅水🍊 $ 30极推介佢呢个桔仔话梅水,酸酸甜甜好开胃,冰嘅份量足够,够冻就更加好饮!
猪脾骨肉骨茶🍖 $106
黄金酱虎虾🍤 $168