2018-08-17 82 浏览
今日系观塘既LM Cafe 食晚餐,环境几阔落和有些精美布置。餐厅有各式各样既套餐,我地拣左一个爵士西冷扒拼香草肠、一个黑松露杂菌玉子烧餐。我地仲有叫左两个小食,分别系蜜糖鸡翼和黑松露芝士焗杂菌西兰花。另外仲叫左一冻一热既招牌朱古力饮。西冷扒既分量好足,黑椒汁埋上去一齐食好正玉子烧餐我地选左配捞丁,玉子烧一切开,香浓既黑松露味杂菌就好香!蜜糖鸡翼既外皮蘸满左蜜糖好好味黑松露芝士焗杂菌西兰花既味味道都好好,黑松露同芝士既味同西兰花好夹!招牌朱古力既朱古力味都够浓厚我地最后叫左个窝夫做甜品。佢有不同味道既窝夫,原味、朱古力味、芝士味和绿茶味。我地最后选左绿茶味,窝夫亦都会配雪糕,但系我地叫既时候冇晒雪糕,最后用木糠布丁代替。窝夫酱料和配料分别选左榛子朱古力和士多啤梨。绿茶窝夫既绿茶味十足,和朱古力酱好夹!木糠布丁既奶味好足
  • 窝夫
  • Signature Chocolate