2024-11-11 88 浏览
店舖以熊猫作主题装饰,特色墙上有可爱熊猫图像同店舖名称,座位舒适,坐得舒服👍鲍鱼云吞 $50我同朋友叫左招牌一口豚肉云吞,拣左鲍鱼云吞,云吞大小适中,岩岩好一啖一粒,而且皮薄馅靓,入面既猪肉好嫩好多汁,好味!二人幸福套餐1.肉燥热捞面肉燥热捞面有青瓜丝、肉碎、花生、黄金脆脆豆,捞埋一齐食,口感好丰富,调味调得岩岩好,唔会咸,面条又有口感,好食!2.重庆凉面 $148重庆凉面有青瓜丝同葱,加埋佢既酱汁,感觉好清新,面条比较弹牙,好开胃👍3.盐焗手撕鸡手撕鸡肉质唔错,嫩滑,有少少盐焗味,加埋啲芝麻,好香好味👍4.红糖糍粑之前未食过糍粑,估唔到几好味,外面有少少脆,入面软软糯糯,口感唔错,又甜甜哋,做甜品非常好👍5.西柚茶&香桃茶朋友话西柚茶酸酸哋几好饮,我饮既香桃茶有淡淡既桃味,唔俗,味道清新好饮👍呢餐唔使$200,我哋已经食到好饱好满足,推介俾大家👍

鲍鱼云吞 $50

二人幸福套餐
1.肉燥热捞面
2.重庆凉面 $148
3.盐焗手撕鸡
手撕鸡肉质唔错,嫩滑,有少少盐焗味,加埋啲芝麻,好香好味👍
4.红糖糍粑
5.西柚茶&香桃茶