2019-07-31 934 浏览
之前食过中环flying pan,觉得好抵食。近排经过湾仔就试埋呢间分店。佢系楼上餐厅嚟,落地玻璃比人好精神嘅感觉^_^叫咗佢嘅Signature dish -- Benedict egg w turkey and avocado, 拣咗配English muffin. Side dish 就拣左 potato 同spiced apple最期待梗系笃只蛋个下😂 d 蛋汁漏晒出嚟,块english muffin 即刻索晒,再配埋佢面上嘅酱同溶芝士,好正!块turkey 就似香港人食开嘅圆片装烟肉,亦都煎得好香。见其他人食pancake卖相几靓,我朋友都叫左块。佢面上落咗薄薄嘅糖霜,牛油同糖浆等,同自己屋企煎个d无分别,不过不失。