2022-10-08
(❍ᴥ❍ʋ)JANEJEN心声(❍ᴥ❍ʋ)♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎间铺细细地,座位最多坐到十几张2人枱?但系中午去食,等位都算快㖞~等咗5分钟就有位啦😍🤪♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎ ☘︎︎ 红枣杞子鸡粒陈村粉 $48➪咁多款笼仔荷叶蒸饭,唯一一款笼仔荷叶陈村粉🤪今次我试吓😂我认为蒸饭可以吸收嘅荷叶味更加重,但陈村粉都有佢嘅特色^_^陈村粉又薄又滑,系另一种风味。➪好多鸡粒出哂鸡油好香☺️呢一个真系好食的灵魂,绝不能缺少。红枣我望落以为系腊肠😂红枣味道清淡,滋润补血呀,啱晒女仔们🧍♀️☘︎︎ ☘︎︎ 蒸炉拼美点9件 $60➪一次过食到咁多点心好爽。🔥🉐😙特别推介😙🉐🔥1️⃣虾饺:超级多虾、爽滑2️⃣马拉糕:异常松软🤩3️⃣姜汁椰糕:姜汁味够重4️⃣叉烧包:大件多馅☘︎︎ ☘︎︎ 宇治抹茶豆沙饼 $25➪ 油不是八十年代,2022的爱?🥹 个面皮太多油🤮冇乜食到抹茶味🍵正常啦🤡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡💰价格参考💰Total $133 = 人均$67≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡▼・ᴥ・▼
(❍ᴥ❍ʋ)JANEJEN心声(❍ᴥ❍ʋ)
☘︎︎ ☘︎︎ 红枣杞子鸡粒陈村粉 $48
☘︎︎ ☘︎︎ 蒸炉拼美点9件 $60
➪一次过食到咁多点心好爽。
🔥🉐😙特别推介😙🉐🔥
1️⃣虾饺:超级多虾、爽滑