2018-08-11
一班同事今晚OT 到成8点,今日系沙田接job, 甘大家消埋夜先啦。同事带我地去大排档冬姑亭,好彩系有大冷气既!我地可以大讲特讲,大大声都无问题Good.6个人叫q左个餐,经济实惠。红烧乳鸽,味道刚刚好,喊度适中,烧完个皮好脆,宜家唔系度度食到乳鸽酥炸大肠,入口绝对唔油腻,炸到刚刚好,无个种油益味,又唔肥,d 肥膏炸走哂,无甘罪恶感!冬瓜盅,消暑好味,好足料,有金华火腿,虾,同d 煎炸野一齐食可以中和返椒盐鲜鱿,炸到刚刚好,每条鱿鱼都好大条好肥美,个炸粉完全唔厚, 上菜时热辣辣,好热气但我地好快就搅掂碟𩠌班片就平平无奇,同平时一样,味道可以啦,无惊喜.呢个小炒王送酒一流,最特别系啲腰果好脆呀,我地亦系上哩碟𩠌时叫多打啤酒啤啤佢花菇扒生菜,可以啦,叫做食返碟菜,冇咩特别。呢个沙拉骨超正,本身已经好香,加埋啲芝麻仲香,平时人哋嘅沙拉骨系有一劈沙律酱喺上面,但系呢度绝对冇好似将啲沙律酱已经溶埋一齐,而外皮揸得好趣,果然系秘制!佢嘅炸虾丸有原只虾系入边㗎,每粒下院粒好大粒!呢间野啲份量好大,宵夜时段其实全场爆满,始终冬菇亭都系吹水好地方,最紧要佢有好强劲嘅冷气!
6个人叫q左个餐,经济实惠。
班片就平平无奇,同平时一样,味道可以啦,无惊喜.
花菇扒生菜,可以啦,叫做食返碟菜,冇咩特别。
呢个沙拉骨超正,
佢嘅炸虾丸有原只虾系入边㗎,每粒下院粒好大粒!