2019-02-06 931 浏览
系铜锣湾附近学完车,就记得附近有间食扒既餐厅几抵食,就黎左食番个扒餐dinner先! 我就叫左个瑞士鸡扒餐配薯条$56,可选瑞士洋葱汁或黑椒汁,热饮加$7,冻饮就要加$9,如果唔加钱可以叫店员比杯水你都可以!等左一阵个扒餐登场啦!热辣辣既鸡扒系铁板上,所以食时要小心啊!唔好烫亲!瑞士洋葱汁流系鸡扒肉里面好惹味,鸡扒肉都几嫩滑,而且都几大块;薯条系粗个款,所以都好香好脆口!系铜锣湾旺区以咁既价钱而又食到唔错既扒餐真系唔多,所以如果下次去开铜锣湾既朋友都要黎食下啦!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜爱我写既食评📝,麻烦帮帮手比个爱的鼓励❤️,我会写更多丰富既食评比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

瑞士鸡扒餐配薯条

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨