2021-11-06
呢间🇯🇵日式居酒屋主打海胆超多款海胆配搭既选择😍D海胆仲要鲜甜厚肉有入口即溶👅既口感生蚝🦪款式选择都好多😋其他食物都非常出色餐厅环境好舒适系情侣约会、朋友聚会既首选-必食推荐-🔸倍化带子吞海胆 $88带子可以形容系💥珍宝size,外层包左一块紫菜,带子中间夹住鲜甜既海胆。食落口软绵绵咁,真系感到无比幸福呀❤️-全日定食-🔸爆胆丼 $168定食包含日式餐汤及沙律。一碗超多海胆呀🤤真系爆晒胆!见到摆设有细心设计😝紫菜比客人放木板上既海胆用,而木板上既海胆就配饭食❤️海胆好鲜甜,有入口即溶既口感🤤-季节限定-🔸珍味丼 $108呢碗超丰富呀😆个价钱仲好抵!性价比极高😆一碗包含左三文鱼、鲍鱼、甜虾、带子、拖罗蓉及希灵鱼。款款都好新鲜,鲍鱼非常鲜甜!-日本空运直送-🔸日本厚岸生蚝 $48之前买过令和生蚝食,今次试厚岸生蚝。第一眼见到觉得好大只😆食落口,口感好滑,鲜甜厚肉,有阵阵海水味🤤生蚝非常新鲜,吱埋少少柠檬汁食,好Fresh🍃-串烧-🔸盐烧鸡翼 $28烧鸡翼啖啖肉,味道岩岩好!鸡翼面以及边位都烧得好香脆,又唔会烧到过㶶🤤🔸盐烧牛舌 $28牛舌每块都好厚🤤唔系普通薄薄一片架!烧得好香浓,唔会过左火喉
超多款海胆配搭既选择😍
D海胆仲要鲜甜厚肉
有入口即溶👅既口感
生蚝🦪款式选择都好多😋
其他食物都非常出色
餐厅环境好舒适
系情侣约会、朋友聚会既首选
🔸倍化带子吞海胆 $88
🔸日本厚岸生蚝 $48
-串烧-
🔸盐烧鸡翼 $28
🔸盐烧牛舌 $28
牛舌每块都好厚🤤唔系普通薄薄一片架!烧得好香浓,唔会过左火喉,好入味!
🔸火鸡肾串 $28
鸡肾每块都系好厚👅好有咬口👍🏼
🔸烧一口甜薯 $12
甜薯🍠好甜,烧得软身。咬入口,每啖都甜甜的。
-卷物-
🔸牛油果软壳蟹卷 $32
软壳蟹配牛油果🥑永远都系perfect match🤤卷物夹起唔会饭松散。软壳蟹好香脆👍🏼牛油果上面仲有蟹籽及沙律酱,食起上黎仲好味😋