久唔久都会去楼下酒楼食晚餐,因为呢度啲晚餐好抵食!尤其最近做紧一蚊一个𩠌晚餐优惠!所以好多街坊都成日落嚟食架!好多时七点就爆埸!通常我哋都会拣三宝,因为我都钟意食清蒸鱼,加上价钱实惠!晚市优惠优惠三宝$ 328(只限星期一至五)鲜菠萝咕噜鸡虾球富贵班1条(约1斤)蜜汁义烧皇1碟(例牌)我觉得咕噜虾球同鸡球比起咕噜排骨好食太多啦!起码啖啖肉唔使吐骨!而且虾球同酸甜酱真系好夹㗎!呢度啲虾仲要好大只下㗎!😆蜜汁叉烧王就啱晒钟意食叉烧嘅我,而且呢度啲叉烧零肥膏,但系食落唔会觉得鞋口,肉质仲keep到。成个餐最正当然系条蒸鱼啦!而且仲系蒸班!条鱼都OK大条㗎 !大概斤几啦!太大条就鞋㗎啦!斤几就最fit,啲肉最够嫩,又够鲜!配埋葱丝一齐食就最正喇!此优惠可与其他优惠同时使用即时话一蚊三选一优惠可以一齐用(只限星期一至五)三选一优惠包括:极品BB猪海南文昌鸡至尊烧鹅所以当然唔执输,拣咗最钟意食嘅烧乳猪试吓原本以为好细碟,话晒净系收一蚊,点知嚟到都有差唔多例牌嘅份量,算意外惊喜!不过可能小乳猪脂肪欠奉,所以食落无咁香滑,不过$1又真系好抵食嘅!
通常我哋都会拣三宝,因为我都钟意食清蒸鱼,加上价钱实惠!
晚市优惠优惠三宝$ 328(只限星期一至五)
鲜菠萝咕噜鸡虾球
富贵班1条(约1斤)
蜜汁义烧皇1碟(例牌)

此优惠可与其他优惠同时使用
即时话一蚊三选一优惠可以一齐用(只限星期一至五)
三选一优惠包括:
极品BB猪
海南文昌鸡
至尊烧鹅

所以当然唔执输,拣咗最钟意食嘅烧乳猪试吓