2021-09-03 1082 浏览
见到有宣传,四人片皮鸭套餐,只系卖$688 ,闲日7pm到步,立即叫一个片皮鸭套餐,但系已经卖晒!!!! 靓女话得五只片皮鸭,呜呜~ 所以大家想食片皮鸭餐,或者散嗌片皮鸭二食 (片皮鸭+凉瓜炆鸭),就一定要喺订位嘅时候喺电话留埋啦!既然冇套餐,就唯有散嗌,叫咗四个小菜,买单$650 ,四个人食,有鲍鱼又有伊面,都几抵食!以下呢个蟹肉大虾伊面,系我嘅推介, $120左右,估唔到咁大份,真系夹到四碗伊面出嚟!而且佢个芝士汁好Juicy,非常好食,最后当然清晒😋今日嘅中伏位系呢个酸菜水煮龙趸,一般食开嘅酸菜鱼,系用好滑身嘅鲈鱼,而且已经去晒骨。海港酒家嘅酸菜鱼,估唔到系用已经炸好嘅龙趸件,而且系超多骨!😟😟即使佢个汤底有唔错嘅配料,都几惹味,都完全唔系酸菜鱼𠮶回事!😣😣