2024-10-17 268 浏览
午市套餐,牛肉寿喜烧,汤底好浓,牛肉好软滑,配菜有绍菜、金菇、白萝卜、红萝卜、洋葱等等,吸收晒寿喜烧汁嘅味道,好入味。太好味,用嚟送饭,食一碗白饭都唔够。套餐配嘅饭,并唔系白饭,上面加咗紫菜、芝麻饭素,好好味。套餐仲包含蒸蛋,非常香滑。午餐仲有马粪海胆吞拿鱼蓉丼饭,海胆好鲜甜,吞拿鱼蓉配合葱花,好新鲜,好好味。每份套餐仲有一碗蒸水蛋,好香滑,有上汤嘅味道。一夜干烧黄花鱼,做到外脆内软,热辣辣,鱼肉好Juicy、好新鲜。呢度串烧好出名,我哋拣咗牛舌芯串烧、豚肉秋葵卷串烧、鸡翼串烧、鸡软骨串烧、豆腐串烧、鳗鱼串烧。好钟意餐厅系一串一串咁烧烤,烧完即刻上枱,非常新鲜热辣,食完一串,再上一串,唔会因为食得慢,而冻咗。

每份套餐仲有一碗蒸水蛋,好香滑,有上汤嘅味道。