2023-12-15
临近圣诞节🎄就想开始食自助餐。🤤🤤呢个自助餐厅提供咗好多正宗嘅东南亚美食,几百蚊黎讲,真系好满意!🤭🤭我眼阔肚窄食唔哂咁多🤐首先,沙嗲串烧猪牛都好正。😍呢啲串烧肉质嫩滑,调味刚好。佢哋经过炭烧,肉香四溢,令人食指大动。每一块肉都切得恰到好处,入口即化。沙嗲酱汁系酸辣带点甜,好好滋味,增加咗肉嘅风味。👍🏻👍🏻😎然后,麦皮虾。😂😂呢款菜式系用新鲜嘅大虾同埋香辣麦皮炒制而成。虾肉鲜甜弹牙,配合上麦皮嘅口感,好适合。😳😳印度牛肉加薄饼系另一款令人惊喜嘅菜式。牛肉煮得软嫩,配合上香料嘅味道,好有层次感。🤤🤤薄饼底薄脆,烤得恰到好处。我个人最钟意将牛肉同薄饼一齐卷起嚟食,味道更加丰富。🤭🤭自助餐厅仲有提供鲜美嘅长脚蟹同面包蟹。长脚蟹肉质鲜甜,肉量满足。真系一大享受。😳😳仲有烧猪颈肉香气四溢,口感嫩滑。海南鸡滑嫩多汁,配上特制酱汁更加美味。🤭🤭炸虾球外脆内嫩,鲜味十足。😍😍碗仔翅浓郁鲜美,汤底滑溜。煲仔饭煲得刚好,米饭香气扑鼻。😋😋煎鹅肝鲜嫩滑溜,口感丰富。🥹🥹食左好多件!!羊架烤得入味,肉质嫩滑多汁。呢度嘅自助餐真系正宗,每一样食物都好出色,值得推荐!😎😎😙😙每一款菜式都有独特嘅风味同口感,令人回
😙😙每一款菜式都有独特嘅风味同口感,令人回味无穷。仲有贵价雪糕同好多cakes 做甜品,真系饱到上心口😅😅