2020-12-13 645 浏览
又到左秋冬季节 最啱就系食蛇啦🤪 唔知大家有冇食过蛇呢 可以留言话我知😬 朋友话未试过食 所以我就带咗佢去西环呢间小店试吓😋~~🐍王牌套餐 $88见到有套餐 有齐蛇羹 蛇汤同埋糯米饭 就叫咗呢个餐☺️<蛇羹>: 我应该都差唔多系一年先食一次 所以唔太识点样评价啲蛇好唔好食🙈但重点系❗️呢间嘅蛇羹真系好足料🤩 蛇肉🐍嘅份量超多 而且好多时候出面都会沟一啲肉丝 但老板娘同我哋讲话入边全部都系蛇🤤 真材实料 另外仲有超多木耳丝同冬菇丝 每一啖饮落去都好满足😆<蛇汤>: 几有惊喜 本身以为都会似系普通出面饮啲老火汤嘅味 但呢间加咗胡椒🧂 饮落去辣辣地好舒服🤤 冬天饮就最啱☺️<糯米饭>: 可以拣一条腊肠或者润肠 润肠入边好香好粉🤤 糯米饭好软糯 加埋花生同埋葱花一齐食🤓~~评分📈味道 8/10环境 6.5/10性价比 8/10
~~
🐍王牌套餐 $88