2024-06-29 446 浏览
有时间去新商场啦!今日约咗南区妈妈攞小朋友物品兼食晚饭,就谂住去行新地标黄竹坑The Southside!当然食埋饭倾下计啦!我哋就经过见到间西餐咖啡店☕️门口都好多人排队,就决定食呢间 @Table!餐厅环境都唔错,唔会好迫,同埋够光坐得几舒服!睇睇餐厅食物都好多元化!安格斯板腱牛肉🐮石锅乌冬🍜个石锅上枱仲热辣辣,滚住咁上枱♨️入面嘅乌冬都几弹牙,另外安格斯板腱肉好浓牛味,加上白鸡汤底好香浓!免翁牛柳🥩好淋嘅牛柳,而且仲要系腱铁板上,我就要5成,上枱啱啱好7成熟,唔难切唔韧!而且配菜都好丰富!而跟餐仲有个罗宋汤跟埋💕2个都可以转做餐,我哋就order咗柚子乌龙茶同埋热情果梳打,好适合炎炎夏日☀️🍴Table cafe (黄竹坑)📍 黄竹坑香叶道11号THE SOUTHSIDE LG楼LG03号舖@tablecafehk#Table #Tablehk #黄竹坑美食 #西餐咖啡店 #TheSouthside

安格斯板腱牛肉🐮石锅乌冬🍜
安格斯板腱牛肉🐮石锅乌冬

免翁牛柳🥩
免翁牛柳

🍴Table cafe (黄竹坑)
@tablecafehk

2024-06-26