2024-07-24
▫️经常路经有多间分店嘅Odelice! 主打轻松亲民法国菜🇫🇷 见餐厅平日晚上都几多食客👀 而且套餐都几抵,$528就有齐餐汤+头盘+主菜+甜品🤩🍽️ Bistrot Set for 2 $528✨ 餐汤+小法包▫️当晚系蘑菇汤,蘑菇打成蓉有粒粒口感🍄 法包烘得香脆,搽上牛油好香🧈✨ 头盘🐚 法国田螺 配辣肉肠蕃茄酱汁▫️香草酱塞满田螺,非常软淋入味~ 蕃茄酱微辣,搽面包又几夹几好食😆✨ 主菜🐮 红酒炖牛面颊 配薯蓉▫️牛面颊煮得超淋!好似充满浓浓骨胶原咁,一咬就溶系口😝 仲配埋一碗薯蓉,打得非常幼满creamy🥔🍗 法国油封鸭腿 黑松露薯蓉▫️鸭腿外皮煎得好香脆,鸭肉几滑又香口🦆 唔会有油腻感觉~今次系黑松露薯蓉,配埋橙香砵酒酱汁令人忍唔住一啖接一啖🤣✨ 甜品🍊 火焰橙酒可丽饼▫️店员即场燃点橙酒再倒上可丽饼,打卡一流📸🤣 食落酒味都几重~配上雪糕冰火交融好正🍨🍷 葡萄酒八折优惠Sparkling Wine $70/White Wine $70▫️法国菜点少得要配返杯酒😎 套餐加配仲有八折优惠好抵饮😆
🍽️ Bistrot Set for 2 $528
🍷 葡萄酒八折优惠
Sparkling Wine $70/
White Wine $70
▫️法国菜点少得要配返杯酒😎 套餐加配仲有八折优惠好抵饮😆
查看之前的留言 ()