2022-09-16 20 浏览
📍大吃大喝🗺油麻地窝打老道9-11号荣德大厦西翼地下A2-A3号舖呢间专卖三明治嘅外卖店想试左好耐,估唔到仲有饭类同其他小食!地点好方便,喺正地铁站出口🥳以下三文治都无加钱烘底,因为谂住带返屋企焗返热同整脆佢,不过过左20分钟左右返到屋企仲系热嘅👍🏻⚡️香葱咸牛肉芝士滑蛋三明治 $32三明治面包超厚超松软🤩 咸牛肉滑蛋一向都系我最爱,加埋香葱同半溶芝士更正😭 香葱切成粗粒,又脆又香,锦上添花😆🌸大爱呢款❤️⚡️招牌劲芫茜厚切餐肉滑蛋三明治 $32芫茜控唔好错过‼️ 芫茜爽脆 唔会老餐肉好厚,见到有层外皮 可能炸过少少,所以好香脆😋 超厚三明治食到好满足🫶🏻 ⚡️鲜芋泥肉松三明治 $32芋泥好足料,绵得黎食到粒粒芋泥💜肉松系甜嘅 唔系咸𠮶款~⚡️招牌手撕鸡饭 $50饭类都会奉送冷热饮品呢款饭系冻嘅 唔系热食酱汁可以拣秘制麻辣酱或日式麻酱,我就拣左麻酱大热天时唔想食热嘢 呢个饭都系个好选择😆⚡️冻皇牌奶茶(跟餐+$7)奶茶茶香奶滑,虽然无得拣甜度,不过本身唔算好甜🥰⚡️ 冻鲜柠红茶(跟餐+$7)柠茶饮落好清爽🍋无茶餐厅嘅咁涩😌整体黎讲,呢间三文治好味又抵食😍 一盒已经好饱😉
📍大吃大喝
🗺油麻地窝打老道9-11号荣德大厦西翼地下A2-A3号舖

⚡️香葱咸牛肉芝士滑蛋三明治 $32
香葱切成粗粒,又脆又香,锦上添花😆🌸
大爱呢款❤️

⚡️招牌劲芫茜厚切餐肉滑蛋三明治 $32
芫茜控唔好错过‼️ 芫茜爽脆 唔会老

⚡️鲜芋泥肉松三明治 $32
芋泥好足料,绵得黎食到粒粒芋泥💜
肉松系甜嘅 唔系咸𠮶款~

⚡️招牌手撕鸡饭 $50
饭类都会奉送冷热饮品
呢款饭系冻嘅 唔系热食
酱汁可以拣秘制麻辣酱或日式麻酱,我就拣左麻酱
大热天时唔想食热嘢 呢个饭都系个好选择😆

⚡️冻皇牌奶茶(跟餐+$7)
奶茶茶香奶滑,虽然无得拣甜度,不过本身唔算好甜🥰

⚡️ 冻鲜柠红茶(跟餐+$7)
柠茶饮落好清爽🍋无茶餐厅嘅咁涩😌

整体黎讲,呢间三文治好味又抵食😍 一盒已经好饱😉
  • 香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治