2021-10-07
小越厨提供平价越南菜🤩,晚市都免加一服务费,非常之抵食👍🏻。另外,餐厅有好多唔同款式嘅小菜😋。望住个餐牌,好想一次过试晒佢🤩。先讲咗我觉得必点嘅嘢食先......登登登登...我觉得牛油果🥑奶昔系必点嘅嘢饮🤤。🏷牛油果🥑奶昔(跟餐+$25)唔系好多地方有牛油果🥑奶昔。成杯奶昔充满鲜牛油果🥑香味,唔会太甜,饮落好有惊艳嘅感觉,值得一饮👍🏻。🏷套餐主食—会安鸡丝扎肉配捞檬($56)唔会太酸嘅捞檬,捞檬粉嘅质地偏向粉粉的,粉上面有麻油香味,鸡丝🐥好多,有三大块厚身扎肉🐷,仲有啲新鲜生菜🥬。跟餐可以以$69加两个$44小食。🏷泰式虾饼(原价$44)一共有4件簿身虾饼,香煎咗其中一面,烟韧香口,卖相同一般虾饼唔同,别出心裁。🏷泰式酸辣凤爪(原价$44)凤爪分量好多,食极都好似仲系有好多甘😚。可以因应自己嘅喜好点泰式酸辣酱食。🏷泰式生虾刺身($58)一共有10只虎虾,肉质好实,点酸辣汁食一流🤤。
先讲咗我觉得必点嘅嘢食先......
登登登登...
我觉得牛油果🥑奶昔系必点嘅嘢饮🤤。
🏷牛油果🥑奶昔(跟餐+$25)
🏷套餐主食—会安鸡丝扎肉配捞檬($56)
跟餐可以以$69加两个$44小食。
🏷泰式虾饼(原价$44)
🏷泰式酸辣凤爪(原价$44)
🏷泰式生虾刺身($58)
一共有10只虎虾,肉质好实,点酸辣汁食一流🤤。