2023-07-03 165 浏览
📌旺角抵食铁板烧🍽️同朋友庆祝生日 所以试下呢间新铁板烧餐厅佢地做紧半价优惠 我觉得食材同服务无因为平左咁多而有影响~自己就觉得个汤同埋花螺比较特别🙌🏻详细餐牌内容已于最后一页post提供✨佢地酒水而家都做紧优惠 可以去试下🍶值得一提系 餐厅原先无安排帮我地系甜品写生日祝贺语 但店员好细心之后安排返(喺无提醒嘅情况下)真系好贴心!令我想再二访嘅冲动👍🏻不过如果师傅同客人多啲交流就更好啦🥹感觉上同侍应交流仲多过师傅 如果席前料理黎讲应该系我食过同厨师交流最少嘅一次体验~都可能都系因为个台set得太高 装修设计上嘅问题啦~另外都系之后发现 原来menu同我食嘅dishes有唔同 呢个就唔知点解啦🤔🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌑🌑🥂 饮品:🌕🌕🌕🌑🌑👩🏻‍🍳 环境:🌕🌕🌑🌑🌑💯CP值:🌕🌕🌕🌕🌑✅回头率:🌕🌕🌕🌘🌑Overall: ⭐️⭐️⭐️ (out of ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)📍贝‧料理 (旺角)@buibistrohk 地址:旺角弥敦道575号Ladder Dundas 19楼Hashtags:#eatgoodwestsin_mongkok#eatgoodwestsin_teppanyaki#eatgoodwes
📌旺角抵食铁板烧🍽️

同朋友庆祝生日 所以试下呢间新铁板烧餐厅

佢地做紧半价优惠 我觉得食材同服务无因为平左咁多而有影响~

自己就觉得个汤同埋花螺比较特别🙌🏻

详细餐牌内容已于最后一页post提供✨
佢地酒水而家都做紧优惠 可以去试下🍶

🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌑🌑
🥂 饮品:🌕🌕🌕🌑🌑
👩🏻‍🍳 环境:🌕🌕🌑🌑🌑
💯CP值:🌕🌕🌕🌕🌑
✅回头率:🌕🌕🌕🌘🌑

📍贝‧料理 (旺角)
@buibistrohk
地址:旺角弥敦道575号Ladder Dundas 19楼

Hashtags:
#eatgoodwestsin_mongkok
#eatgoodwestsin_teppanyaki
#eatgoodwestsin_kowloon
#eatgoodwestsin_hongkong
#旺角好去处

——————————————————————————#eatgoodwestsin #hongkong #hk #hongkongfoodie #hongkongfood #princeedward #hongkongfoodblogger #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #852food #852 #tsimshatsui #hkisland #hongkongisland #kowloon #tsimshatsuidessert #cwb #hkig #hkrestuarant #shatin #mongkok #mk #mongkokfood