2024-12-30 165 浏览
无意中发现咗呢间环境舒服、嘢食又几高质嘅居酒屋,喺铜锣湾嚟讲一啲都唔贵,非常适合约埋朋友喺度倾吓偈轻松吓,坐得几舒服,系一个唔错嘅敍旧地点,如果钟意饮Cocktail嘅,呢间绝对系非唔错嘅选择!我哋嗌咗个2人set,都只系$650,就包括咗前菜、逸品料理、太卷、串烧、主食同埋甜品,超级饱肚,非常够食,佢嘅炙烧三文鱼真系唔错,佢烧到半熟,口感嘅特别,食落非常新鲜!蜜糖柚子鸡翼都几有惊喜,佢新鲜即炸,配埋蜜糖柚子,少少甜甜地又唔会甜得滞,外皮炸到脆卜卜鸡肉非常嫩滑!我自己几钟意食佢嘅寿喜烧太卷,平时冇咩机会可以试到,食落几特别!最大力推介嘅一定系佢哋嘅Cocktail ,佢Cocktail嘅Menu系一个盒,非常精致,有好多平时都冇咩机会饮到嘅Cocktail,最特别嘅系佢提供埋一个骰仔,谂唔到饮咩嘅话就掷个骰仔,啱晒我哋呢啲选择困难症嘅人!