2022-10-08
平时经过就已经好想试😆见佢排长龙🤭一于 lunch time去试下好唔好食✨・ 八幡平招牌牛扒🥩 ($85)块牛扒一到就喺块石板上面咋咋声,热辣辣!块石板最正就系够晒热,想旧牛扒整几熟就整几熟✨✨😍😍牛扒肉质鲜嫩,好松化,可惜牛味唔够重🥲🥲🥲不过整体上好抵食,因为佢180g 只需要85蚊,仲要免加一,又配埋自助沙律吧,抵食✨・ 自助沙律吧🥗 (赠)沙律吧包括沙律菜🥗(柚子豉油/麻酱)、白饭🍚(珍珠米、饭素)、柠檬水🍋、洋葱牛肉汤🥣,所有喺自助沙律吧嘅嘢都可以无限添加!💕💕💕💕💕唔怕食唔饱🥰🥰🥰・ 调味料🫙 (赠)有好多调味料比你拣!包括: 海盐🧂、黑椒、生蒜🧄、蜜糖芥末酱🍯、豉油等等。好多选择💯个人觉得加少少海盐已经好好食,再加埋啲生蒜更惹味😍😍😍・ 环境🏡有少少逼🥲🥲🥲因为我唔系坐卡位,同埋因为有自助沙律吧,好多人会出出入入🥹🥹🥹差啲撞到🙈🙈总体评分:7/10⭐️
・ 八幡平招牌牛扒🥩 ($85)
・ 自助沙律吧🥗 (赠)
・ 调味料🫙 (赠)
・ 环境🏡
总体评分:7/10⭐️