2020-01-18
朋友介绍黎间火锅店做紧7折优惠,听讲d野食都唔错,餐厅环境好干净,火锅酱料好整齐黑松露野菌锅 $168不得不介绍汤底,店员介绍左黎个黑松露野菌锅,黑松露味好重好香,加上d野菌,成个汤底都提升左刺身拼盘(竹) $188话明中日火锅甘一定有d日式野食,就系黎个刺身拼盘,食火锅前先食个刺身做前菜,有甜虾、鲍鱼、北寄贝、带子同墨鱼,相当新鲜鲜甜老友鬼鬼 $78老友鬼鬼其实系油炸鬼酿虾胶,听落已经觉得好吸引,系甘食就脆脆地,如果吸埋汤汁软绵绵口感更加丰富火荟牛肉塔 $369食火锅点少得牛肉,黎个牛肉塔有齐唔同部位既牛肉,有安格斯牛肉、牛柳粒、牛舌、牛同牛胸爽。牛肉好新鲜,每一块油脂分布好平均其他火锅配料我地仲嗌左午餐肉、饺子等等,基本上全部野食都好新鲜,加上7折优惠,好抵食今次食得太饱未有机会试埋个甜品,但个雪芭都好吸引,下次一定会留肚食整体得分: 4 / 5
黑松露野菌锅 $168
刺身拼盘(竹) $188