2023-07-03 1756 浏览
今日东涌行完Outlet后,顺便就去酒店食埋dinner buffet,今次主题系日式厨师发办既Omakase,三百几蚊就食到,认真抵 去到7月31日咋 🙊🙊有即场烤生蚝、煎串烧,只只生蚝睇落去都好肥美,至于串烧方面,最欣赏京葱牛肉串,肉质又嫩滑,又juicy👍除左烧烤类,自助餐仲有沙律、寿司、刺身、长脚蟹、冻肉、日式熟食等等既食物。至于饮品类,种类不多,有蔬果汁,茶同咖啡,几吸引我既系青瓜苹果汁,佢系用啲樽仔装住,食左咁多烧肉后,饮返几啖都觉得少啲罪恶感🤣最后,就系我最中意既甜品区,有成三十几样,有中式糕点,西式蛋糕,糖水,窝夫,棉棉冰,雪糕及生果。榴梿慕丝、酥皮窝夫同埋牛奶布甸最好食,来来回回都拎左几转 😋😋如果想食omakase, 但预算唔系好多既话,依家算系唔错既选择地址:东涌文东路51号诺富特东荟城酒店大堂

除左烧烤类,自助餐仲有沙律、寿司刺身、长脚蟹、冻肉、日式熟食等等既食物。

地址:东涌文东路51号诺富特东荟城酒店大堂