2018-12-26
12080 浏览
成个月之前,妹妹已经一早约定大家嚟个圣诞聚会🥳 一家人可以齐齐整整坐埋一齐过节,对 #小秘书 我呢个小女人嚟讲,已经系一件好幸福嘅事大大话话,#小秘书 已经无嚟荃湾呢间「如心海景酒店」好几年👀 不过酒店餐厅依然保持得好新净🤩 今日适逢圣诞节正日,出面食咩都贵🤷🏼♀️ 反而酒店餐厅 #CafeCircles 就衬圣诞节做紧个promotion💸 虽则大人都系收得$198一位,但系酒店提供嘅食物都算唔错🤩 最受欢迎嘅食物居然系 #烚吓烚吓 嘅 #粉面档😅 可能系厨户师傅今日忙得济,成个下昼个样keep住cool到爆🤓 笑容暂时走甩咗😅 不过 #小秘书 一于少理,想食咩咪照叫啰... 咩事先?🥳二百蚊唔使嘅一个Christmas tea buffet,#小秘书 喺未嚟之前真系不敢想像,不过事实并非如此,虽然成餐饭都唔会有 #山珍海味,不过胜在食物多款式,炆牛仔肉🐮虽然摆喺buffet bar最尾一个corner😅 好彩都比我发现得到 肉质都算够淋滑,仲有要提嘅就生果盘上边嘅 菠萝🍍 好香甜呀🤩 小秘书 食完一碟再一碟😙最后临场加插「圣诞老人」出嚟同大家 #影影相、握握手🤝 搞到我几个姪仔
二百蚊唔使嘅一个Christmas tea buffet,#小秘书 喺未嚟之前真系不敢想像,不过事实并非如此,虽然成餐饭都唔会有 #山珍海味,不过胜在食物多款式,炆牛仔肉🐮虽然摆喺buffet bar最尾一个corner😅 好彩都比我发现得到[爱心] 肉质都算够淋滑,仲有要提嘅就生果盘上边嘅 菠萝🍍 好香甜呀🤩 小秘书 食完一碟再一碟😙
最后临场加插「圣诞老人」出嚟同大家 #影影相、握握手🤝 搞到我几个姪仔、姨甥女high到爆呀!