第三站

Station 3 Cafe
2023-06-23 45 浏览
今日朋友收工喺旺角𠮶头,话想揾个地方坐低吹吓水,又想玩board game,咁我就话不如去试吓金鸡广场嘅cafe~ 见到OpenRice,评价话呢间嘢食唔错,所以就叫朋友黎试~😁首先想赞吓环境,呢一度嘅枱都好大张,非常阔落,同朋友过嚟闲谈吹水,一定要拣啲坐得舒服嘅~☺️我哋每人都叫咗一个晚餐套餐,我就试咗佢嘅黑松露带子鲜菌烩意大利饭,饭粒分明,酱汁都调得好浓郁☺️🤎 又真系有黑松露嘅味道,食落好香,不知不过真系清晒成碟~佢嘅嘢饮都真心唔错,因为好眼瞓,所以就试吓佢嘅薄荷咖啡,饮落非常fresh☺️ Life阿都拉得好靓,可以打个卡 ~ 套餐附送埋沙律同埋饮品,如果要饮啲好嘅嘢饮就要加少少钱补差价,不过都物超所值~我哋仲叫咗个小食拼盘,因为都想试吓佢嘅鸡翼同埋芝士脆条,又真系炸得好香口 ~ 份量都比得好足,两个人share都差啲食唔晒 🫡 跟住食饭一定唔少得甜品,所以就加咗少少钱使埋佢嘅芝士蛋糕 ~ 你可以拣芝士蛋糕,蓝莓芝士蛋糕或者朱古力蛋糕,选择都算多☺️ 质素唔错总嘅嚟讲,呢一度board game好玩,环境舒适,晚市套餐物超所值,系周朋友一齐吹水嘅好地方😍