2010-04-09 6 浏览
Lunch 去左花满楼食饭, 好抵哦!$45-$50一个餐, 有汤, 有点心, 有碗粉/炒粉, 有甜品。我地4个人拣左3个餐, 但最后都食唔晒。汤有例汤(煲老黄瓜), 好味, 好似妈妈煲一样。/ 酸辣汤, 对我黎讲太spciy。点心(有烧卖, 红油炒手, 粫米鸡. 凤爪, 牛肉球)我地要左烧卖, 粫米鸡同红油炒手, 好味, 谂住佢地唔系酒楼d点心一定唔太好, 原来又错哦, 同酒楼有得比呀! 烧卖仲好大粒虾tim! 红油炒手就必食。而主菜叫左干烧依面, 汤年糕, 嫩鸡煨面。干烧依面, 唔油, 大大碟, gd~汤年糕, 好咬口, d汤好鲜甜,好清。Gd~嫩鸡煨面, d汤同汤年糕一样, 正! D 面好幼滑, 清淡唔肥腻, 岩晒减肥人士。Gd~最后甜品叫左2个豆腐花同一杯豆浆。咁鬼多野食, 都系$45一个餐, 好鬼抵!我地有优惠咭免左加一, 仲抵! 我要再黎。
Lunch 去左花满楼食饭, 好抵哦!
我地4个人拣左3个餐, 但最后都食唔晒。
点心(有烧卖, 红油炒手, 粫米鸡. 凤爪, 牛肉球)
而主菜叫左干烧依面, 汤年糕, 嫩鸡煨面。
干烧依面, 唔油, 大大碟, gd~
汤年糕, 好咬口, d汤好鲜甜,好清。Gd~
最后甜品叫左2个豆腐花同一杯豆浆。
咁鬼多野食, 都系$45一个餐, 好鬼抵!
我地有优惠咭免左加一, 仲抵!
我要再黎。
2010-04-09