2021-12-23
Walter bistro (智选假日酒店)圣诞就到啦,系观塘揾左间餐厅食Set Dinner +除左set dinner 仲可以拣semi buffet 添 今次主要讲吓佢个set 每人$200蚊左右包左:南瓜汤+餐前面包+main+两杯红酒 +六只生蚝😧😧😧😧 set dinner 系好食既个人觉得好抵,可以喺酒店慢慢叹,酒店开咗三年新净又干净。点左西冷牛扒 配薯菜,5成熟牛扒最正!控制火候上处理得好好,外表层香口,内里肉汁仍然保留,配上红酒更加提升层次!另外仲叫左个香煎多宝鱼配杂菜,鱼肉鲜甜肉嫩,肉质扎实有弹性,配杂菜令鱼肉入口更清甜,有惊喜!好食架!系享受美食其间,侍应态度非常好 总括嚟讲,环境舒服,餐厅除咗有set dinner外,仲有额外提供自助晚餐,生蚝,长脚蟹,日本刺身等等。
个人觉得好抵,可以喺酒店慢慢叹,酒店开咗三年新净又干净。
系享受美食其间,侍应态度非常好