2022-08-04 132 浏览
呢间位于铜锣湾嘅甜品店专卖不同抹茶口味既甜品,其中包括雪糕、芝士蛋糕、卷蛋等,地方虽然唔大但长期坐满人😆喺每次想食抹茶甜品喺时间都会谂起喺地方👍🏻👍🏻 🍵 《#抹茶焙茶雪糕》$37 (筒装)非常creamy🔥🤤抹茶&焙茶mix喺我叫开嘅口味,喺一概水准之内👍🏻🌑 《#黑芝麻雪糕》 $44(杯装)作为一个芝麻控觉得超有惊喜!估唔到除咗抹茶🍵产品之外,芝麻味雪糕都咁出色🥳🥳芝麻味好浓郁❤️雪糕几滑~不过见到佢喺期间限定,错过就要再等等喇🙈🍰 《#抹茶巴斯克芝士蛋糕》 $48之前一向都喺食雪糕为主,今次见到有得order蛋糕就顺便试吓🤣表面有焦香,里面系半流心texture,口感creamy🤤分量可以同同伴一起share唔咁罪恶😆

🍵 《#抹茶焙茶雪糕》$37 (筒装)
🌑 《#黑芝麻雪糕》 $44(杯装)
黑芝麻雪糕
🍰 《#抹茶巴斯克芝士蛋糕》 $48