2024-08-21 208 浏览
约埋朋友一齐去呢间人气生煎包餐厅,去到大概12:30,门口已经要排队,等咗一阵好快就有位可以入去坐😋🔖招牌生煎包一坐低唔使谂即刻嗌咗招牌生煎包,见到隔离贴住张纸仔写住一口爆汁,试咗冇夸张,第一啖小心哋要咬细啖啲,否则真系会爆汁整到件衫😂可以见到入面真系好多汁🙌🏻🔖糖醋炸排骨菜饭排骨炸得香脆,糖醋嘅味道好送饭,同埋排骨切得细细件,一口一啖啱啱好,贴心👍🏻🔖招牌担担面表面加咗樱花虾,令成个担担面嘅卖相更加吸引🦐🔖炸鸡扒发觉呢间嘅炸物真系都唔错🫢鸡扒薄薄地但保留咗肉汁,食嘅时候热辣辣,系即刻炸出嚟🤩🔖招牌小笼包小笼包都好值得推荐,皮薄肉汁多,如果怕热气可以试吓小笼包🔥小笼包会配埋一碟姜丝,加埋姜丝一齐食更加鲜甜🔖豆浆堂食任饮职员服务态度好好,好大方咁直接俾咗一壶豆浆俾我哋斟嚟饮🤣食咗咁多最后埋单都系俾咗二百几蚊,呢间餐厅又平又抵食,值得一试😋

🔖招牌生煎包

可以见到入面真系好多汁🙌🏻

🔖糖醋炸排骨菜饭

🔖招牌担担面
表面加咗樱花虾,令成个担担面嘅卖相更加吸引🦐

🔖炸鸡

🔖招牌小笼包

🔖豆浆堂食任饮
职员服务态度好好,好大方咁直接俾咗一壶豆浆俾我哋斟嚟饮🤣