2018-11-09 3590 浏览
今晚会同老公去太子到剪头发💇所以顺路谂下太子附近有咩正野食老公话之前睇完苹果动介绍后食过一间叉烧好正带我黎试下睇完个动新闻我都非常有兴趣试下人称NO.1招积哥既叉烧因为来到店时间仲早居然仲有下午茶餐优惠至到晚上6点钟今日虽然闲日,来果时可能未到晚市人不多,但到左6,7点已经差不多满座招积哥本身自己有烧味店几十年好多粉丝。《超抵食茶餐》$38 包热饮☕️除左叉烧仲有其他烧味拣,双拼+$5个人钟意烧味配濑粉平时吾系到到食到一黎上左个濑粉,虽然系下午茶但份量绝不细超大碗。濑粉望落去好似好清但系小小有汤味的,但就非常之爽同有口感,夹都夹佢吾住终于上主菜啦,平时叉烧非常多多先够味,但尼个叉烧完全吾洗点加酱汁本身已经好入面平时一定要有少少肥既叉烧先好食吾系会好硬同焦,但尼到既瘦叉反而整到非常有口感同腍腍地,食落有少少日式叉既口感但味道就正中本地叉烧非常之好食。叉烧一点都没有烧焦既位置,成旧烧到恰好非常惹味果然暂时食过最正既叉烧平民价食到靓叉烧,一定要番转头再食个餐仲包埋热饮☕️港式奶茶亦非常有水准,茶奶恰好调得好饮。
今晚会同老公去太子到剪头发💇
所以顺路谂下太子附近有咩正野食

老公话之前睇完苹果动介绍后食过一间叉烧好正带我黎试下
睇完个动新闻我都非常有兴趣试下人称NO.1招积哥既叉烧

因为来到店时间仲早居然仲有下午茶餐优惠
至到晚上6点钟
今日虽然闲日,来果时可能未到晚市人不多,但
到左6,7点已经差不多满座

招积哥本身自己有烧味店几十年好多粉丝。

《超抵食茶餐》$38 包热饮☕️
除左叉烧仲有其他烧味拣,双拼+$5
个人钟意烧味配濑粉
平时吾系到到食到

濑粉

一黎上左个濑粉,虽然系下午茶但份量绝不细
超大碗。

NO.1叉烧

叉烧一点都没有烧焦既位置,成旧烧到恰好
非常惹味
果然暂时食过最正既叉烧

平民价食到靓叉烧,一定要番转头再食

热奶茶

个餐仲包埋热饮☕️港式奶茶亦非常有水准,茶奶恰好调得好饮。

2018-11-07
濑粉