2011-08-07 8 浏览
夏日炎炎, 一大班人去西贡游完船河,见到码头有易拉架写有自家制froyo, 睇落去几好食, 就去试下舖头系麦记对面, 码头行过去都要几分钟,但入到去好舒服, 装修好cozy佢30蚊一款topping, 38 蚊3款,我要左个38蚊, 加多6蚊多 一个topping, 同人shareyogurt 好食, 好挺身, 酸酸地, 好浓味下, 唔似外面果d 咁水或者甜..d topping 都几得意, 其中一个我拣左rapsberry crispy, 我几钟意, 佢仲有其他cripsy, 我地嗌店员比我地试少少其他, 佢都好好人咁比我地试我地试埋佢另一只pineapple crispy, 几好食, 好菠箩, 但我都系中意我只rapsberry 多d..整体黎讲我觉得呢间都算系hk 比较好食ge 一间, d料唔系随随便便, 态度又好nice, 间舖都唔会话好迫夹..
夏日炎炎, 一大班人去西贡游完船河,
见到码头有易拉架写有自家制froyo, 睇落去几好食,
就去试下
舖头系麦记对面, 码头行过去都要几分钟,
但入到去好舒服, 装修好cozy
佢30蚊一款topping, 38 蚊3款,

整体黎讲我觉得呢间都算系hk 比较好食ge 一间,

2011-08-06
等候时间
3 分钟 (堂食)
  • rapsberry crispy
  • Froyo