2017-05-20
返嚟香港都几年,一直都有听讲话 Doraya 好正,次次行过铜锣湾见到都劲多人围住等,今晚终于的起心肝排一排,会一会个个都话正的🐟生饭!其实都唔算排左好耐,二十分钟,一坐低都谂好要食乜。我要左个海胆+三文鱼子定食,男友就要蓝鳍吞拿鱼扒定食,加$10 upgrade 左个蚬汤,$15 要个纳豆(我的摰爱),仲要埋个帆立贝刺身❣️一定 upgrade 要蚬汤,好多!唔记得影,帆立贝刺身好鲜甜肥美海胆+三文鱼子定食超,认真好食过我晌筑地食𠮶D,海胆甘甜配上三文鱼子的鲜味,再加埋D shiso leaves 一齐,通常D人都扲开唔食,识食就会将佢地搣成小块,捞埋一齐食,增添清新味感蓝鳍吞拿鱼扒都好好味,好钟意佢灼左少少,散发油香,肥而不腻,啖啖肉个纳豆都好正中,仲比左好够葱花,捞饭食完好满足,好后悔咁迟先嚟试,以后会多D嚟,食匀晒个 menu
一定 upgrade 要蚬汤,好多!
唔记得影,帆立贝刺身好鲜甜肥美
个纳豆都好正中,仲比左好够葱花,捞饭